Eko pojemnik PÓŁOBIAD niedzielony lunch box trzcina cukrowa 230*158*46/80 mm NATURA 50szt.

Symbol: 1/2BOX-9/6"

Pojemnik obiadowy lunch box ekologiczny

Dostępność: Średnia dostępność
42.50
42.50
opak.
Zamówienie telefoniczne: 12 430 60 44 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
16
  • Odbiór osobisty 0
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 16
  • Paczkomaty InPost (Pobranie) 17.5
  • Kurier InPost 18
  • Kurier (Pobranie) 21

 

Eko pojemnik lunch box PÓŁOBIAD niedzielony, obiadowy bez przegrody, trzcina cukrowa 230*158*46/80  mm

NATURA 50 szt.


Ekologiczne naczynia biodegradowalne wyprodukowane na bazie bagassy. Bagassa to wysuszone włókna trzciny cukrowej, które są

pozyskiwane w trakcie procesu wyciskania soku z łodyg trzciny cukrowej. Po rozdrobnieniu na włókna, surowiec przechodzi w postać pulpy,

która stanowi doskonały materiał do produkcji takich wyrobów jak: opakowania na wynos, talerze, tacki i miski.
 

Naczynia z bagassy są w 100% biodegradowalne i kompostowalne. Ulegają biodegradacji w ciągu 90 dni tworzą kompost dostarczając

naturalnych składników dla gleby. Opakowania z bagassy są doskonałą przeciwwagą dla styropianu oraz innych wyrobów z tworzyw

sztucznych.
 

Produkty te nie przeciekają i są odporne na tłuszcz, jak i na wysokie oraz niskie temperatury. Ponadto są sztywne i wygodne w użyciu.

Dodatkowo dzięki wysokiej estetyce mogą z powodzeniem zastąpić talerze ceramiczne.

- znajdują zastosowanie w barach, restauracjach, stołówkach, szpitalach, podczas eventów
- służą do serwowania dań ciepłych i zimnych

Produkt eko pojemnik lunch box PÓŁOBIAD niedzielony, obiadowy bez przegrody, trzcina cukrowa 230x158x46/80mm polecany zarówno do punktów gastronomicznych jak i do restauracji serwujących jedzenie na wynos.

  • Kolor: Biały
  • Surowiec: bagssy
  • Liczba opakowań w kartonie: 4 opak
  • Liczba sztuk w opakowaniu: 50 szt
  • Wymiar:  230x158x46/80mm
  • Przeznaczenie: Do gorącego oraz zimnego


Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: