• Eko miska na zupę, sałatkę pulpa trzcina cukrowa 750ml NATURA fi 160 z deklem z pulpy 50 szt.

Symbol: Miska-pulpa-750-O160*51+dekiel

Pojemnik obiadowy lunch box ekologiczny

56.00
56.00
opak. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 2 dni
Cena przesyłki 13
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 13
Kurier InPost 14
Paczkomaty InPost (Pobranie) 15
Kurier (Pobranie) 17
Dostępność Średnia dostępność

Zamówienie telefoniczne: 12 430 60 44

Zostaw telefon

 

Eko miska na zupę , sałatkę z trzciny cukrowej 750 ml  w komplecie z deklem NATURA 50 szt.


Ekologiczne naczynia biodegradowalne wyprodukowane na bazie bagassy. Bagassa to wysuszone włókna trzciny cukrowej, które są

pozyskiwane w trakcie procesu wyciskania soku z łodyg trzciny cukrowej. Po rozdrobnieniu na włókna, surowiec przechodzi w postać pulpy,

która stanowi doskonały materiał do produkcji takich wyrobów jak: opakowania na wynos, talerze, tacki i miski.
 

Naczynia z bagassy są w 100% biodegradowalne i kompostowalne. Ulegają biodegradacji w ciągu 90 dni tworzą kompost dostarczając

naturalnych składników dla gleby. Opakowania z bagassy są doskonałą przeciwwagą dla styropianu oraz innych wyrobów z tworzyw

sztucznych.
 

Produkty te nie przeciekają i są odporne na tłuszcz, jak i na wysokie oraz niskie temperatury. Ponadto są sztywne i wygodne w użyciu.

Dodatkowo dzięki wysokiej estetyce mogą z powodzeniem zastąpić talerze ceramiczne.

- znajdują zastosowanie w barach, restauracjach, stołówkach, szpitalach, podczas eventów
 

- służą do serwowania dań ciepłych i zimnych


Produkt eko miska na zupę , sałatkę z trzciny cukrowej 750 ml  w komplecie z deklem NATURA 50 szt.

polecany zarówno do punktów gastronomicznych jak i do restauracji serwujących jedzenie na wynos.

  • Kolor: Biały
  • Surowiec: bagssy
  • Liczba sztuk w opakowaniu: 50 szt misek+50 szt. dekli
  • Pojemność : 750ml
  • Wymiar:  Średnica miski 160 mm 
                      Wysokość miski 51 mm
  • Przeznaczenie: Do gorącego oraz zimnego


Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie