Eco tacka 5 - częściowa z trzciny cukrowej 28,2cm x 22 cm x 3,7 cm Nature Papstar 25szt.

Symbol: 89882

Eko tacka 5-częsci Papstar

Dostępność: Mało
21,79 zł Netto
26,80 zł Brutto
opak.
Zamówienie telefoniczne: 12 430 60 44 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
16,00 zł Brutto
  • Odbiór osobisty 0,00 zł Brutto
  • Odbiór osobisty 0,00 zł Brutto
  • Paczkomaty InPost 16,00 zł Brutto
  • Paczkomaty InPost (Pobranie) 17,50 zł Brutto
  • Kurier InPost 18,00 zł Brutto
  • Kurier (Pobranie) 21,00 zł Brutto

Eco tacka 5 - częściowa z trzciny cukrowej 28,2cm x 22 cm x 3,7 cm Nature Papstar 25 szt.

Właściwości:

  • Wymiary 28,2 x 22 cm - Wysokość: 3,7 cm
  • kuchenka mikrofalowa do 800 W (maksymalnie 2 minuty)
  • nadaje się do piekarnika max. 100 stopni                                               

Trzcina cukrowa to surowiec ekologiczny. Pozostałości rośliny trzciny cukrowej (Bagasse) są 

wykorzystywane do produkcji talerzy i muszli, które pozostają po ekstrakcji soku cukrowego. Artykuły z trzciny cukrowej są szczególnie

stabilne  i mają gładką, atrakcyjną powierzchnię. 

Certyfikaty produktów:

- kompostowalne zgodnie z normą EN 13432 dla kolektora domowego
 

Eco tacka 5 - krotnie dzielona z trzciny cukrowej 28,2cm x 22 cm x 3,7  cm Nature Papstar dodatkowo nie przecieka i jest odporna

na tłuszcz, jak i na wysokie oraz niskie temperatury. Ponadto są sztywne i wygodne w użyciu. 

Dodatkowo dzięki wysokiej estetyce mogą z powodzeniem zastąpić talerze ceramiczne.

- znajdują zastosowanie w barach, restauracjach, stołówkach, szpitalach, podczas eventów

- służą do serwowania dań ciepłych i zimnych

Produkt polecany zarówno do punktów gastronomicznych, cukierni jak i do restauracji.

Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie:

Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.